Γ. Καμίτσης: Με τον αποκλεισμό των νησιών για μια ημέρα μέσα στις γιορτές- διακοπές τιμωρούνται όλοι οι επαγγελματίες νησιώτες

ΚΩΣ:
Λέει ο ποιητής:

» Εμείς παλεύουμε για συλλογικές συμβάσεις εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, μέτρα κατά της ακρίβειας, προστασία και ασφάλεια στους χώρους εργασίας, αναβάθμιση της κοινωνικής ασφάλισης, δωρεάν υγεία και παιδεία και την κατοχύρωση των σύγχρονων δικαιωμάτων «.

Φίλε μου καλέ έχεις δίκιο ναι συμφωνώ…αν θες όλα αυτά και βεβαίως τα αξίζεις….φτιάξε το υπόμνημα σου….κατέθεσε το στην Βουλή και ζητά διάλογο σε θεσμικό επίπεδο….εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις.

Με τον αποκλεισμό των νησιών για μια ημέρα μέσα στις γιορτές- διακοπές τιμωρούνται όλοι οι επαγγελματίες νησιώτες , στα πλαίσια της κυκλικής οικονομίας, οι οποίοι περιμένουν πώς και πώς τις ημέρες αυτές να εργαστούν και να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποθέσεις τους.
Ή μήπως ξεχνάμε ποιοι φυλάνε Θερμοπύλες?
Η μήπως ξεχνάμε πόσο είναι αποκλεισμένοι οι νησιώτες από διάφορες παροχές που υπάρχουν αυτονόητα στις πόλεις και στα κέντρα ?

Εκφράζω δημόσια αυτά που σκέφτομαι .

Γεώργιος Καμίτσης
Σύμβουλος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου
6944061606

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]