Κλειστή για τα οχήματα η παραλιακή πόλεως Σάμου το πρωί της Κυριακής 26/3

ΣΑΜΟΣ:
Προσωρινά μέτρα οδικής κυκλοφορίας με σκοπό την διευκόλυνση του ημιμαραθωνίου αγώνα “Πυθαγόρας ο Σάμιος” το πρωί της Κυριακής 26 Μαρτίου ανακοίνωσε το λιμεναρχείο Σάμου.
Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών και την εξυπηρέτηση του κοινού κατά τη διάρκεια του ημιμαραθώνιου, το λιμεναρχείο αποφάσισε την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων την 26η Μαρτίου στην Χερσαία Ζώνη Λιμένα Σάμου, λόγω της λήψης των  μέτρων τάξης και αστυνόμευσης κατά τη διάρκεια του ημιμαραθωνίου αγώνα “Πυθαγόρας ο Σάμιος”.
Ειδικότερα την Κυριακή 26 Μαρτίου από ώρα 08:45 π.μ., και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για την τέλεση του αγώνα χρόνο, διακόπτεται η κυκλοφορία οχημάτων και απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση κάθε τροχοφόρου εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Σάμου, επί της παραλιακής οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη, από το ύψος της κάθετης οδού Φωτιάδου (πρώην ξενοδοχείο “Ξενία”) έως του κυκλικού κόμβου Μαλαγαρίου (“Πάρκο της Ειρήνης”) και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, με εξαίρεση το τμήμα από το ύψος της κάθετης οδού Φωτιάδου (πρώην ξενοδοχείο “Ξενία”), έως την συμβολή της Θεμ. Σοφούλη με την επαρχιακή οδό Βαθέος – Χώρας (“Ναυτικός Σταθμός Σάμου”), όπου θα υπάρχει ειδική ρύθμιση κυκλοφορίας με χρήση του ρεύματος από τον Ναυτικό Σταθμό προς την πλατεία Πυθαγόρα, στο ως άνω εξαιρεθέν τμήμα, το οποίο θα χρησιμοποιείται ως οδός διπλής κατεύθυνσης.
Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα του ΛΣ – ΕΛΑΚΤ, της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα ασθενοφόρα, η διέλευση των οποίων θα επιτρέπεται σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης και μόνον κατόπιν ενημέρωσης του επικεφαλής των αστυνομικών μέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

<!– important to use below –>

 
 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!
Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Latest..

Ο.Λ.Σ.Υ. : Με επιτυχία η εκδήλωση με θέμα , «Η μετανάστευση των Λημνίων και το λιμάνι του Πειραιά».

ΛΗΜΝΟΣ: Η Ομοσπονδία Λημνιακών Συλλόγων την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα «Η μετανάστευση των Λημνίων και το λιμάνι του Πειραιά». Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην … [Read More...]