ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ ΧΙΟΥ: ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Σε μια εποχή όπου η περιβαλλοντική συνείδηση και η ανάγκη για δράση καθίσταται ολοένα και πιο επιτακτική, ο Σύλλογος Αφροδισιανών πρωτοστατεί με έναν πραγματικά θαυμάσιο τρόπο. Την τελευταία ημέρα του Μαρτίου, στις 31.03.2024, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου καλούνται να συμμετάσχουν σε μια μεγάλη εθελοντική εκστρατεία με στόχο τον καθαρισμό, την αναζωογόνηση και τον εμπλουτισμό του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος των Αφροδισίων.

Η δράση αυτή εντάσσεται στις προσπάθειες του Συλλόγου να ενισχύσει την κοινωνική ευαισθησία και να εμπλέξει ενεργά την τοπική κοινότητα σε εθελοντικές δράσεις που έχουν άμεσο όφελος για το περιβάλλον. Η συμμετοχή των κατοίκων και των φίλων των Αφροδισίων έχει καταστεί ένα ετήσιο ραντεβού αλληλεγγύης και ενεργού συμμετοχής, όπου οι συμμετέχοντες δίνουν το παράδειγμα για ένα καλύτερο αύριο.
Η καθαριστική εκστρατεία θα ακολουθηθεί από το καθιερωμένο γεύμα-κέρασμα προς όλους τους παρευρισκόμενους, υπογραμμίζοντας την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη που ο Σύλλογος τρέφει για κάθε εθελοντή που δραστηριοποιείται για το καλό της κοινότητας.

Latest..

Καιρός Πάσχα: Με βοριάδες έως 8 μποφόρ ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα – Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Μ. Παρασκευή

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]