Ντόπια αμνοερίφια Καλύμνου και διάφορα παρασκευάσματα για το ΠΑΣΧΑ από το Κρεοπωλείο Αφεντούλη Τσαγκάρη στον εμπορικό δρόμο Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Με το φακό του kalymnos-news.gr επισκεφτήκαμε σήμερα Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 το Kρεοπωλείο της οικογένειας Αφεντούλη Τσαγκάρη στον Εμπορικό δρόμο της  Πόθιας Καλύμνου και συγκεκριμένα σε κατάστημα, απέναντι από το «Σχολικό Κέντρο»
Ο Αφεντούλης Τσαγκάρης με την πολυετή εμπειρία από την ενασχόληση του στο χώρο του κρέατος, δημιούργησε εδώ και δύο χρόνια, το δικό του οικογενειακό Κρεοπωλείο, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.
Ένας σύγχρονος προσεγμένος χώρος, κατάλληλα διαμορφωμένος , με καινούργιο εξοπλισμό, με όμορφες βιτρίνες ελκυστικές γεμάτες με μεγάλη ποικιλία ποιοτικών κρεάτων και παρασκευασμάτων. Ένα κατάστημα που σίγουρα εντυπωσιάζει και αρέσει.
 Ο Αφεντούλης με την οικογένεια του και τους συνεργάτες του, αλλά και άλλο εξειδικευμένο προσωπικό, περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν ευχόμενοι καλό ΠΑΣΧΑ και ευχαριστώντας τον κόσμο που τους στηρίζει.
Για το Πάσχα φέτος διαθέτουν ντόπια αρνιά και κατσίκια Καλύμνου στην τιμή των 10,90 ευρώ το κιλό καθώς και διάφορα παρασκευάσματα που θα εμπλουτίσουν το πασχαλινό τραπέζι.
Ο Αφεντούλης, η σύζυγος του Μαρία και ο συνεργάτης του Γιάννης Γιαννικουρής μιλούν στην κάμερα του kalymnos-news.gr στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.
Ντόπια αμνοερίφια Καλύμνου για το ΠΑΣΧΑ από το Κρεοπωλείο Αφεντούλη Τσαγκάρη στον εμπορικό δρόμο.
Watch this video on YouTube

Latest..

Την έπαρχο Κω Ντίνα Σβύνου, επισκέφθηκε ανήμερα της εορτής της, η βουλευτής της ΝΔ, Μίκα Ιατρίδη

ΚΩΣ: Την έπαρχο Κω Ντίνα Σβύνου επισκέφθηκε ανήμερα της εορτής της, η βουλευτής της ΝΔ Μίκα Ιατρίδη, στο πλαίσιο των περιοδειών της, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου . Η κ. … [Read More...]

Η Μυτιλήνη γιορτάζει τον Πολιούχο της – Κυριακή 26 Μαΐου Λιτανεία του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Θεοδώρου

ΛΕΣΒΟΣ: Την προσεχή Κυριακήν 26 Mααΐου 2024 θα τελεσθεί εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν πανηγυρική θεία Λειτουργία, συνιερουργούντων των Σεβασμασμιωτάτων Μητροπολιτών και … [Read More...]