Ο Κώστας Μουτζούρης στο χώρο διανομής τροφίμων σε όσους έχουν ανάγκη

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και  Κοινωνικής  Μέριμνας Μιχαήλ Άνθιμο Δήσσο επισκέφτηκαν τον χώρο του ΚΤΕΟ Λέσβου  όπου έχει ξεκινήσει από την Μ. Δευτέρα η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους  του Προγράμματος «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ» που εξ ολοκλήρου υλοποιείται  με πόρους από τον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας.Ωφελούμενοι είναι  ευάλωτα άτομα και οικογένειες με εισοδηματικά κριτήρια:  μονοπρόσωπα νοικοκυριά έως 5.000 €  και  οικογένειες με ετήσιο εισόδημα μέχρι του ποσού των 6.000 €. Στο ποσό αυτό προστίθεται το ποσό των 1.500 € για κάθε επιπλέον προστατευόμενο μέλος. Συνολικά διανέμονται  8 είδη τροφίμων σε 1400 δικαιούχους.
Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την διαδικασία, συνομίλησε με ωφελούμενους τους προγράμματος και αντάλλαξε ευχές ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Latest..

Επαναστάτης ή… επαναστατημένος;

ΧΙΟΣ : "Όλες οι επαναστάσεις καταλήγουν στην κατάκτηση της ανεγκέφαλης Κυρίας της Εξουσίας.Αυτή η κατάκτηση, ως γνωστόν, δημιουργεί Δίκαιον, μακράν, των ονειρικών στόχων μιας … [Read More...]