ΟΜ Καλύμνου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για προκριματικές εκλογές ανάδειξης υποψηφίων στο Ευρω-ψηφοδέλτιο.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
Δελτίο τύπου
Κάλυμνος 15/4/2024
Ολοκληρώθηκε χθες σε πανελλαδικό επίπεδο η διαδικασία των προκριματικών εκλογών για την ανάδειξη υποψηφίων στο Ευρω-ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.
Σε αυτή την πρωτόγνωρη και καινοτόμα διαδικασία , κατά την οποία ένα μέλος ή φίλος/η κόμματος συναποφασίζει για τους υποψηφίους σε ένα κομματικό ψηφοδέλτιο, η οποία διεξήχθη τόσο διαδικτυακά όσο και με φυσική παρουσία σε εκλογικά τμήματα, εκτιμάται ότι συμμετείχαν πανελλαδικά 63.000 ψηφοφόροι και δόθηκε παράταση μιας ώρας λόγω αυξημένης προσέλευσης σε ορισμένα τμήματα.
Στην Οργάνωση Μελών Καλύμνου τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής :
Ψηφίσαντες 42, Άκυρα 0 Λευκά 1
Οι υποψήφιοι έλαβαν :

  • Αγγελετάκη Αλεξάνδρα        4
  • Βυρίνης Αθανάσιος              3
  • Γιαννακά Αικατερίνη           16
  • Μπαρμπούνη Δήμητρα         8
  • Παπακαλοδούκας Γιώργος  10

Στην εκλογική διαδικασία προσήλθαν επίσης και ψήφισαν με φυσική παρουσία 13 νέα μέλη-φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που θέλησαν να συμμετάσχουν σε αυτή την δημοκρατική ανάδειξη υποψηφίων.
Η παρουσία νέων μελών και φίλων, οι οποίοι επιθυμούν να πλαισιώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, αποδεικνύει περίτρανα την αυξανόμενη εμπιστοσύνη που δείχνουν πλέον οι συμπατριώτες μας -και σε τοπικό επίπεδο- στην αξιόπιστη και αποτελεσματική Πρόταση, την οποία εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης για την συνολική ανάταξη της Ελληνικής κοινωνίας και την απαλλαγή από τα ασφυκτικά αδιέξοδα που την ταλανίζουν.
Η συντονιστική επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπατριώτες μέλη και φίλους, οι οποίοι συμμετείχαν είτε με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά στις προκριματικές εκλογές.
Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αφιέρωσαν τον ελεύθερο τους χρόνο όλο το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου 2024, προκειμένου να βρίσκεται στη θέση του το εκλογικό υλικό και να διεξαχθεί η ψηφοφορία υποδειγματικά, απρόσκοπτα και χωρίς κανένα πρόβλημα.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής κο Γιώργο Κασσάρα, τη Γραμματέα κα Φανή Κορφιά, τη χειρίστρια της ταμπλέτας ταυτοποίησης μελών και Συντονίστρια της ΟΜ Καλύμνου κα Αγγελική Τρικοίλη καθώς και τα αναπληρωματικά μέλη Τρικοίλη Καλλιόπη, Τσουνιά Μαρία, Βόλο Δημήτρη και Μαμάκα Μανώλη για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Είναι χρέος όλων μας η κοινή προσπάθεια και συστράτευση, για την ενεργοποίηση των δημοκρατικών πολιτών και την οριστική απαλλαγή της κοινωνίας μας από τις δεξιές πολιτικές, που διαρρηγνύουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο τον κοινωνικό μας ιστό.
Η Συντονιστική Επιτροπή

Latest..