Ομάδα Erasmus από την Torreblanca της Ισπανίας στην Κάλυμνο (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Το Νικηφόρειο 1ο ΓΕΛ Καλύμνου φιλοξενεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ομάδα Εράσμους του IES el Prat από την Torreblanca της επαρχίας Castellon.
Η ομάδα αποτελείται από 15 μαθήτριες και μαθητές που φιλοξενούνται σε οικογένειες συνομηλίκων τους παιδιών.
Συνοδοί καθηγήτριες είναι οι συντονίστριες του προγράμματος για το ισπανικό σχολείο, κυρίες Carmen Sanchez de Mora Vidal και Laura Prades Bel.
Βασικοί άξονες του σχεδίου είναι ο σεβασμός στον άλλον, στο φυσικό περιβάλλον και την πολιτιστική κληρονομιά. Για τον λόγο αυτό, οι ομάδες των δύο σχολείων επισκέφθηκαν το Kέντρο Δημιουργικής απασχόλησης στο Άργος για να μάθουν την τέχνη της υφαντικής, της κεραμικής και της μικροτεχνίας από τα παιδιά που απασχολούνται στο κέντρο. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με παιχνίδι μπάσκετ στη διάρκεια του οποίου τα παιδιά του κέντρου ξεδίπλωσαν τις μπασκετικές τους ικανότητες. 
Η παραμονή της ισπανικής ομάδας στην Κάλυμνο διαρκεί μια εβδομάδα και περιλαμβάνει περιβαλλοντικές δράσεις, επισκέψεις σε τοπικές επιχειρήσεις και μουσεία, παρακολούθηση μαθημάτων.
Δείτε φωτογραφίες και το ρεπορτάζ από την επίσκεψη στο Kέντρο Δημιουργικής απασχόλησης στο Άργος που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς
27-3-2024 Μαθητές από την Ισπανία στην Κάλυμνο στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus
Watch this video on YouTube

Latest..

«Αλμυρή» η πασχαλινή έξοδος με την βενζίνη στα δύο ευρώ – Πού καταγράφονται οι υψηλότερες τιμές, Λήμνος με 2,28!

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]