Παιδί καλλιεργούσε χασίς στην περιοχή της Γέρας

ΛΕΣΒΟΣ:

Συνελήφθη, σήμερα (25-04-2024) στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο συλληφθείς σε χώρο ακατοίκητης οικίας στην παραπάνω περιοχή, όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης (τύπου skunk), ύψους -16- και -18- εκατοστών αντίστοιχα, τοποθετημένα σε γλάστρες.
Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν επίσης, δύο (2) φυτά κάνναβης (τύπου skunk) ύψους -5- και -7- εκατοστών αντίστοιχα (τοποθετημένα σε γλάστρες), τρία (3) πλαστικά δοχεία με λίπασμα, συσκευασία με χώμα και δύο (2) μπουκάλια νερό.
Ακολούθησε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε οικία που διαμένει στην ίδια περιοχή, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν σε χώρο του υπνοδωματίου του, πτυσσόμενο μαχαίρι μήκους -24- εκατοστών και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), τα οποία όπως διακριβώθηκε άνηκαν στον ίδιο.

Latest..

Στο Στρατόπεδο στην Κάλυμνο για πασχαλινές ευχές ο Μητροπολίτης ,ο Έπαρχος και ο Πρόεδρος Εφέδρων Αξιωματικών.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]