Παράδοση-παραλαβή Διοίκησης 80 ΑΔΤΕ: Τιμητικές πλακέτες και ευχές στον απερχόμενο και στον νέο Διοικητή της 8Ο ΑΔΤΕ

ΚΩΣ:

Αμέσως μετά την τελετή παράδοσης – παραλαβής της 80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ» από τον αποχωρούντα της Διοίκησης της 80 ΑΔΤΕ,  τον Ταξίαρχο Αριστείδη Καβαρλίγκο στον Ταξίαρχο Παύλο Ανδρικόπουλο στο Στρατόπεδο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ», (ΕΔΡΑ 80 ΑΔΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΩ ΑΜΠΑΒΡΗ) παρουσία των θρησκευτικών, πολιτικών, στρατιωτικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας, αλλά και απλοί πολίτες που θέλησαν να αποχαιρετίσουν έναν καλό φίλο της Κω, πραγματοποιήθηκε δεξίωση  προς τιμήν του αποχωρούντα ταξίαρχου Αριστείδη Καβαρλίγκου στη Λέσχη Αξιωματικών Κω.
Ο απερχόμενος διοικητής της 80 ΑΔΤΕ ταξίαρχος Αριστείδης Καβαρλίγκος, ευχαρίστησε τους κρατικούς, τοπικούς και θρησκευτικούς φορείς του Δήμου και της Περιφέρειας, στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό και στα Σώματα Ασφαλείας , την τοπική κοινωνία  για την αγαστή συνεργασία και την αμέριστη συμπαράστασή τους στο έργο και την αποστολή της 80ης Ταξιαρχίας.
Τις δικές τους ευχές , έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κκ.Ναθαναήλ ,ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς , η έπαρχος Κω Νισύρου Ντίνα Σβύνου , ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπος Ναβροζίδης και η πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ Κω κ. Ελβάν Κοτζαογλάν οι οποίοι αναφέρθηκαν στην άριστη συνεργασία που υπήρξε σε όλα τα επίπεδα με τον ταξίαρχο κ.Αριστείδη Καβαρλίγκο υπογραμμίζοντας την προσφορά του τόσο στην 80 ΑΔΤΕ όσο και στην κοινωνία.
Στον νέο διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Παύλο Ανδρικόπουλο ευχήθηκαν καλή θητεία και δύναμη στα νέα αυξημένα καθήκοντα της διοίκησης της 80 ΑΔΤΕ, με την ευχή όλων, να υπάρξει μία επιτυχημένη και παραγωγική θητεία για την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου προσβλέποντας σε μία άψογη και γόνιμη συνεργασία προς όφελος της κοινωνίας και της πατρίδας.

πηγή: https://www.kostv.g

Latest..

Μόνο «πράσινα» δεν είναι…. Συνάντηση Μ. Κομνηνάκα με την “Κίνηση για ελεύθερα βουνά στη Λέσβο”

ΛΕΣΒΟΣ: Συνάντηση με μέλη της “Κίνησης για ελεύθερα βουνά στη Λέσβο” πραγματοποίησε στην Ερεσό, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τη βουλευτή Ν. Λέσβου, Μαρία Κομνηνάκα, με … [Read More...]