Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Βόρειας Δωδεκανήσου

ΚΩΣ:

Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου
Μετά τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων του κόμματος για τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Βόρειας Δωδεκανήσου εκλέχτηκαν με αλφαβητική σειρά οι εξής:

 1. Βόλος Μανόλης
 2. Γιάνναρου Στυλιανή
 3. Θεοδωρίδου Μαρία
 4. Καματερός Ηλίας
 5. Καρακαντά Μαρίνα
 6. Κουβάς Κωνσταντίνος
 7. Μαγριπλής Παντελής
 8. Μαμώλης Θεολόγος
 9. Μαυρουδή Ελένη
 10. Ντέλιος Δημήτρης
 11. Παπαδόπουλος Γιάννης
 12. Πρωίτση Ιφιγένεια
 13. Τσεσμεζή Κυριακή
 14. Φεραδούρου Αθηνά
 15. Χασαπλαδάκη Αντωνία
 16. Χασαπλαδάκης Δημήτριος
 17. Χριστοδούλου Γιώργος

Σε ειδική συνεδρίαση η Νομαρχιακή Επιτροπή συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Συντονιστής: Δημήτριος Χασαπλαδάκης
Αναπληρώτρια Συντονίστρια: Μαρίνα Καρακαντά
Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας: Δημήτριος Χασαπλαδάκης
Υπεύθυνος Τμήματος Υγείας:      Παντελής Μαγριπλής
Υπεύθυνοι Τμήματος Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας: Μανόλης Βόλος, Αθηνά Φεραδούρου
Υπεύθυνος Τμήματος Τουρισμού και Ανάπτυξης: Ηλίας Καματερός
Υπεύθυνη Τμήματος Νεολαίας: Αντωνία Χασαπλαδάκη
Οργανωτικός Υπεύθυνος: Δημήτρης Ντέλιος

Με συλλογικότητα,  με αίσθημα ευθύνης και με εργαλείο τις πολιτικές προτάσεις και αποφάσεις του κόμματός μας από το 4ο Συνέδριο, αλλάξαμε, δυναμώνουμε και προχωράμε όλοι μαζί να παλέψουμε για την προάσπιση της κοινωνίας με σχέδιο, υπευθυνότητα και αγωνιστικότητα απέναντι στην πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη και αντιλαϊκή κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.
Είμαστε υπερήφανοι και κρατάμε ως παρακαταθήκη το έργο της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα , που έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ παράγοντας πολιτικής σταθερότητας , δημιουργώντας και παρουσιάζοντας πολιτικές λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας.
Στην πορεία μας για τον μετασχηματισμό, τη διεύρυνση και ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ προσκαλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες των νησιών μας στα Δωδεκάνησα να σταθούν στο πλευρό  του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ και του Προέδρου μας Στέφανου Κασσελάκη , που ήδη έχει θέσει τους πυλώνες για να δημιουργήσει το μονοπάτι για το «Ελληνικό όνειρο- Ζωή με αξιοπρέπεια». Την ποιότητα και την αποφασιστικότητα του Προέδρου μας την βιώσαμε στην πρόσφατη περιοδεία του στα νησιά μας.
Τα νησιά της Βόρειας Δωδεκανήσου  και οι κάτοικοί τους έχουν ανάγκη από έναν ισχυρό και αποτελεσματικό  τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, που μέσα από τη  δράση, τη συσπείρωση, την επαφή  και τη γείωση με` την κοινωνία θα αγωνιστούμε με όραμα και σχέδιο για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της σε κάθε επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα του ρόλου μας ως αξιωματική αντιπολίτευση στην παρούσα φάση.
Για όλες τις προτάσεις, τις δράσεις μας, τις εκδηλώσεις και τις παρεμβάσεις μας  θα ενημερώνεστε  άμεσα με δελτίο τύπου.
Για την Ελλάδα που μας αξίζει,
Για την Ευρώπη που θέλουμε,
Είναι στα χέρια μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ θα κάνει την ανατροπή.

Για το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Βόρειας Δωδεκανήσου
Δημήτριος Χασαπλαδάκης

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]