Το παραδοσιακό Εστιατόριο “ο Σφουγγαράς” της Ειρήνης Βαλσαμίδη στα Βλυχάδια ξανά κοντά σας από τη Δευτέρα του ΠΑΣΧΑ(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Το γνωστό παραδοσιακό Εστιατόριο “ο Σφουγγαράς” της Ειρήνης Βαλσαμίδη στα Βλυχάδια, από τη Δευτέρα του ΠΑΣΧΑ θα είναι ξανά κοντά σας. Επίσης την Τρίτη του ΠΑΣΧΑ που έχει μεταφερθεί και ο ο εορτασμός της πρωτομαγιάς, θα υπάρχει και ζωντανή μουσική με τα “Διονυσάκια”.
Η  Ειρήνη Βαλσαμίδη ,στέλνει τις ευχές της για το ΠΑΣΧΑ και μας μιλά για το μενού του Εστιατορίου που κυρίαρχη είναι η παραδοσιακή κουζίνα. Φύλλα, μουούρι, καβουρμάς, κατσικάκι κοκκινιστό, αρνάκι μοσχαράκι, διάφορα κρεατικά. Και όπως χαρακτηριστικά μας λέει “ο κόσμος ξέρει γιατί έρχεται σε μας ,για τις παραδοσιακές γεύσεις”.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις στο 2243059914.
Δείτε το video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.

Latest..

Και πάλι δια χειρός Μαρίας Σαρρή-Μπελλέ ο επιτάφιος Αγιου Ισίδωρου Βροντάδου. Με την μεγάλη βοήθεια πάλι των κοριτσιών της ενορίας!

ΧΙΟΣ : Και πάλι δια χειρός Μαρίας Σαρρή-Μπελλέ ο επιτάφιος Αγιου Ισίδωρου Βροντάδου. Με την μεγάλη βοήθεια πάλι των κοριτσιών της ενορίας! | … [Read More...]