Σχόλιο ΚΚΕ για τις δηλώσεις του Στ. Κασσελάκη στην Κω για θέματα υγείας – Με τέτοιες δηλώσεις πέφτουν οι μάσκες

ΚΩΣ:

Σχόλιο για τις δηλώσεις του Στ. Κασσελάκη στην Κω για θέματα υγείας

Η αλήθεια είναι πως με τις δηλώσεις του ο  Στ. Κασσελακης από την Κω δεν άφησε περιθώρια να αναρωτιόμαστε για το που το πάει ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της υγείας.
Οι μεγαλύτερες επενδύσεις που ψάχνει για να καλύψει τάχα τα χρόνια και επικίνδυνα κενά στα νοσοκομεία ταιριάζουν γάντι με προηγούμενη δήλωση που στην ουσία προμηνύει πάγωμα των δαπανών στο 5%  την στιγμή που οι σημερινές δαπάνες του 5,7%  του κρατικού προϋπολογισμού έχουν αφήσει το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Κω εδώ και δύο χρόνια χωρίς Παθολόγο, Παιδίατρο κ.α.Τους υγειονομικούς στα όρια τους και τους κατοίκους να ξηλώνονται ακόμα κ για βασικές ιατρικές πράξεις.
Mε τέτοιες δηλώσεις πέφτουν οι μάσκες.
Δεν υπάρχει πια κανένα περιθώριο για άλλες αυταπάτες. Ο λαός της Κω και των άλλων νησιών πρέπει να προτάξει τις δικές του ανάγκες κι όχι των μεγαλοεπιχειρηματιών που υπερασπίζονται κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑΡ.
Ακριβώς με αυτό το κριτήριο να πάει στην κάλπη στις 9 Ιούνη.
Χωρίς δισταγμό να επιλέξει το ψηφοδέλτιο  του ΚΚΕ.

Για την ΚΟΒ
25/4/24

Latest..

Επιστολή προς μαθητές/μαθήτριες της Γ΄Λυκείου των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Β.Αιγαίου

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]