ΘΥΜΑΤΑ Παραπληροφόρησης και χειραγώγησης

ΧΙΟΣ : 19-4-2024, οκτώ το πρωί ο Θανάσης Αυγερινός στο ΟΡΕΝ, αφού καταρρίπτει, έναν προς έναν, όλους τους ισχυρισμούς ότι το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, παρατηρώντας απλώς, ότι πίσω από κάθε πληροφορία για την εν λόγω επίθεση, δεν υπήρχε κανένας επώνυμος κυβερνητικός, ιρανός ή εβραίος που να αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων λέγονται ή γράφονται επί του θέματος, μας παρέδωσε μαθήματα δεοντολογίας και δημοσιογραφίας βάζοντας στο τραπέζι το αυτονόητο, το οποίο επειδή δεν μας εξυπηρετεί, κρύβετε, συνήθως, μπροστά στα μάτια μας.Έτσι ο Θανάσης Αυγερινός, από τα τρία μικρά ντρόουν που αναχαιτίστηκαν από την αεράμυνα του Ιράν, που όντως ενεργοποιήθηκε πάνω από το Ιρανικό αεροδρόμιο, μας θύμισε ότι μέσα στο Ιράν υπάρχουν ομάδες αντιφρονούντων, π.χ. Κούρδων, οι οποίες χειραγωγούνται από ξένες μυστικές υπηρεσίες και είναι πιο πιθανό τα τρία μικρά ντρόουν που καταρρίφθηκαν να μην ξεκίνησαν από το μακρινό  Ισραήλ αλλά από μέσα από το ίδιο το Ιράν. Αυτό, είτε το ονομάσεις προβοκάτσια, είτε οτιδήποτε άλλο , είχε στόχο την αύξηση της έντασης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου τον οποίο έχει  κηρύξει η αμερικανική αριστερά στον πλανήτη και ο οποίος μαίνεται γύρω μας. Ευτυχώς που το Ιράν έδειξε μια αξιοσημείωτη σύνεση και αυτοσυγκράτηση, ενώ τα τσιράκια του αμερικάνου φασίστα  κάνουν ακριβώς το αντίθετο, επειδή έτσι έχουν προγραμματιστεί να κάνουν.
Έτσι, στις 08,42 στο γνωστό τουρκοκάναλο ο νεοδημοκράτης Χατζηβασιλείου δήθεν διεθνολόγος, ο Θεός να τον κάνει, όχι μόνο έβαζε το χέρι του στην φωτιά ότι τάχα το Ισραήλ κτύπησε το Ιράν με τρία μικρά ντρόουν (πράγμα αδύνατον) αλλά και κατηγορούσε το Ιράν ότι αρνείται το υποτιθέμενο «γεγονός» διότι  φοβάται να αντεπιτεθεί. Δηλαδή την σύνεση του Ιράν  την ονομάζει δειλία, επειδή ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος αρνείται να ενταθεί για κακή του  τύχη…και παρά τις προσπάθειες  των φιλοϊσραηλινών, φιλοτούρκων και φιλοαμερικάνων, για το αντίθετο. Εννοείται ότι οι διάφοροι ανεγκέφαλοι πολεμοκάπηλοι ξεχνούν ότι ο λύκος δηλαδή ο Τούρκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και όταν το πράγμα ξεφύγει εντελώς, ο Τούρκος θα λύσει τα προβλήματα που του δημιουργεί η ύπαρξή μας, την ίδια στιγμή που οι αμερικάνοι, οι εβραίοι και οι υπόλοιποι θα λύνουν τα δικά τους.
Αυτό που πρόκειται να συμβεί σε εμάς τους Έλληνες, θα είναι το ίδιο και χειρότερο από αυτό που συμβαίνει στους Ουκρανούς για τον εξής απλό λόγο: η διαφθορά της ουκρανικής κυβέρνησης η οποία πουλάει τα όπλα που τους στέλνει η ελληνική κυβέρνηση και τα οποία ανιχνεύονται στην Γάζα, στους Χούθι και σε διάφορους αφρικανούς φυλάρχους που σφάζονται μεταξύ τους, είναι η ίδια πατριδοκτόνα διαφθορά με αυτήν της Ελληνικής Κυβέρνησης την οποία δεν τολμώ να την ονομάσω Δεξιά ή Κεντρόα επειδή εκπροσωπεί, ολοφάνερα, το ίδρυμα Κλίντον, τον κ. Σόρος και φυσικά τον κ. Μπάιντεν και τίποτα περισσότερο.

Latest..

ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ – ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ

ΧΙΟΣ : Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και η Χίος έχει γεμίσει με επισκέπτες, κυρίως από την Τουρκία και η συντριπτική τους πλειοψηφία περνά από τους Μύλους στο Νοσοκομείο. Ωστόσο κανείς … [Read More...]