18 ΑΤΟΜΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΤΑ ΒΡΟΥΛΙΔΙΑ

ΧΙΟΣ : Σε χερσαίες περιπολίες που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκαν από στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, στην ευρύτερη περιοχή “ΒΡΟΥΛΙΔΙΩΝ” δεκαοκτώ αλλοδαποί (17 άντρες και 01 γυναίκα) και μεταφέρθηκαν στη Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Χίου.

Από τη διενεργούμενη προανάκριση οι εν λόγω αλλοδαποί αναγνώρισαν τον 22χρονο χειριστή του σκάφους ως τον διακινητή που τους μετέφερε από τα τουρκικά παράλια στην Ελλάδα, ο οποίος και συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 25 του Ν. 5038/2023 (Διακίνηση παράτυπων μεταναστών στην ελληνική επικράτεια) και του Ν. 3386/2005 (Παράνομη είσοδος στην ελληνική επικράτεια), ενώ το ταχύπλοο σκάφος κατασχέθηκε.

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]