Άγνωστος ή άγνωστοι έριξαν “καμένα λάδια” μέσα στο αλιευτικό σκάφος του Προέδρου Παράκτιας Αλιείας Καλύμνου Μανώλη Κουλλιά, προκαλώντας ζημιές.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024, ξημέρωμα, τον Πρόεδρο του Αλιευτικού Συλλόγου Παράκτιας Αλιείας-Ξιφία Καλύμνου “Παναγία Υπαπαντή” Μανώλη Κουλλιά.
Προσερχόμενος στο αλιευτικό του σκάφος που ήταν δεμένο στην Ιχθυόσκαλα Καλύμνου για να ξεκινήσει το δύσκολο και κοπιαστικό καθημερινό μεροκάματο, διαπίστωσε ότι άγνωστος οι άγνωστοι είχαν πετάξει μέσα, καμένα λάδια ,ενώ είχαν προκαλέσει ζημιές σε αλιευτικά σύνεργα.
Ο Μανώλης Κουλλιάς μιλώντας στο kalymnos-nes.gr με στωικότητα ,χωρίς βέβαια να κρύψει την λύπη του, την απογοήτευση του και την αγανάκτηση του για αυτή την ενέργεια σε βάρος του, μας είπε:
Μία δυσάρεστη έκπληξη με περίμενε το σημερινό ξημέρωμα. Με μεγάλη μου λυπη βρέθηκα αντιμέτωπος με άσχημες εικόνες στο αλιευτικό μου σκάφος. Δεν νομίζω να πείραξα κανέναν τόσα χρόνια. Το αντίθετο θα έλεγα. Εχω τη φιλοσοφία σαν άνθρωπος να προσφέρω έστω και ένα μικρό λιθαράκι στο τόπο μου αλλά και στο κλάδο που δραστηριοποιούμαι δίχως κανένα προσωπικό όφελος. Εύχομαι ειλικρινά από καρδιάς ο Θεός να τον έχει καλά,και να καταλάβει το λάθος του. Όταν έχουμε κάποιο προσωπικό πρόβλημα με κάποιο μέλος του συλλόγου το σωστό θα ήταν να το εκφράσουμε ώστε να λυθεί το θέμα και όχι να λειτουργούμε εις βάρος των αλιευτικών εργαλείων που με κόπο και ιδρώτα έχει αποκτήσει ο κάθε ένας μας.
Συνεχίζοντας ο Μανώλης Κουλλιάς μας είπε, ότι με αφορμή το σημερινό συμβάν αλλά και άλλων ζημιών που έχουμε έρθει κατά καιρούς αντιμέτωποι στα αλιευτικά μας εργαλεία εμείς οι ψαράδες, στην πρώτη μας συνάντηση με την νέα Δημαρχία και το Δήμαρχο Ιωάννη Μαστροκούκο, θα θέσουμε ένα πάγιο αίτημα του συλλόγου μας. Την τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο χώρο της ιχθυόσκαλας και στο λιμανάκι που βρίσκεται στο δημαρχείο μπροστά.
Το ΔΣ του συλλόγου μας εύχεται καλή χρονιά με υγεία σε όλο το κόσμο, καθώς επίσης καλή θητεία στη νέα δημαρχία και στο νέο Δήμαρχο και μία καλή συνεργασία με το σύλλογο μας για τα προβλήματα του κλάδου. Επιπλέον συγχαρητήρια στο έπαρχο Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή για την επανεκλογή του και ευχόμαστε τη συνέχιση της καλής συνεργασίας που υπάρχει τα προηγούμενα χρόνια της θητείας του.

Latest..

Αποτελέσματα εκλογών και ψήφοι των παρατάξεων στο ΤΕΕ Δωδεκανήσου | Σε Κω και Κάλυμνο 1η η παράταξη του Ι. Γρύλλη στη Ρόδο του Γ. Σάββενα

ΚΩΣ: Ολοκληρώθηκε χθες αργά το βράδυ η διαδικασία καταμέτρησης των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, για την ανάδειξη νέας διοίκησης και … [Read More...]

Δώστε έμφαση στην άνεση!

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Καλά νέα! Ο Υπουργός Μετανάστευσης κ. Καιρίδης δίνει λύση στο θέμα της στέγης του Αναγνωστηρίου Αγιάσου

ΛΕΣΒΟΣ: Μια ευχάριστη είδηση προέκυψε από την τριήμερη επίσκεψη στη Λέσβο του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρη Καιρίδη, για την αποκατάσταση του Αναγνωστηρίου. Σε … [Read More...]