ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΛΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΤΙΟΝ

ΧΙΟΣ :
Μετά το επιτυχημένο τριήμερο σεμινάριο με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη και Καθηγητή θεατρικής αγωγής κ. Γιώργο Γαλάντη, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄, ο αγαπημένος δάσκαλος παραχώρησε τηλε-συνέντευξη στην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βάσω Κριτάκη για το ευρύ κοινό της Χίου, με θέμα τις Εκδοχές της αφηγηματικής τέχνης.
Ήδη και στο σεμινάριο ο Γιώργος Γαλάντης  αφιέρωσε την μια ημέρα στα θέματα της αφήγησης και των παραμυθιών,  με πολλές ασκήσεις αυτοσχεδιασμού από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι ήταν κυρίως μέλη θεατρικών ομάδων της Χίου, καθώς και παλιοί μαθητές και μαθήτριές του.
Αναμένοντας το δεύτερο σεμινάριο εκφράσθηκε η πρόταση και η ελπίδα να εξασφαλισθεί η συχνότερη και πιο μόνιμη επιμορφωτική εκπαίδευση στο νησί μας από τον έμπειρο και αγαπητό Γιώργο Γαλάντη  σε συνεργασία  και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να δοθεί η δυνατότητα  πολύ μεγαλύτερης συμμετοχής.     

Latest..

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗ

ΧΙΟΣ : Σοβαρές καταγγελίες για προβλήματα διαφάνειας στον Δήμο Χίου έχουν ανακύψει πρόσφατα, καθώς ο απερχόμενος δήμαρχος, Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Γιώργος Κλιαμενάκης, με άρθρο … [Read More...]

Σάββατο 1 Ιουνίου στις 19:00,«Η άγνωστη γεωπολιτική της Ελληνικής Επανάστασης», στο “Μαρούλα” .

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]