Ελληνοτουρκικό τουρνουά βόλεϊ γυναικών με ομάδες από τη Χίο και τη Σμύρνη (video)

ΧΙΟΣ :

Το 1ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών, με ομάδες από τη Χίο και τη Σμύρνη της Τουρκίας, πραγματοποιείται την Παρασκευή και το Σάββατο, 10 και 11 Μαΐου 2024.
Η διοργάνωση υλοποιείται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων-Δωματίων και Επιπλωμένων Κατοικιών Χίου, που βρήκε ανταπόκριση τόσο από φορείς του τουρισμού της Σμύρνης όσο και από τους Δήμους Σμύρνης και Χίου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Στόχο έχει την περαιτέρω σύσφιξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων, σε επίπεδο συλλογικών φορέων.

«Πρόκειται για τη διεξαγωγή 4 αγώνων φιλικού χαρακτήρα», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Χίου Γιώργος Χριστάκης. Στους αγώνες θα πάρουν μέρος οι ομάδες Karsiyaka και Altay από τη Σμύρνη και αυτές του Νηρέα Καρδαμύλων και Φιλαθλητικού ομίλου Καμποχώρων, επισήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Γιώργος Μυλωνάδης.

Οι αγώνες θα ξεκινούν στις 5.00 το απόγευμα της κάθε μέρας και στην ουσία θα είναι παιχνίδια μεταξύ μίας τουρκικής και μίας ελληνικής ομάδας, χωρίς αγώνες τελικού, αφού σημασία για τους διοργανωτές έχει η συμμετοχή.
Με τις τουρκικές ομάδες να είναι πιο δυνατές από τις δικές μας, ο προπονητής του Νηρέα Καρδαμύλων, Φραγκούλης Κυλαδίτης, επισήμανε ότι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να γίνουν αντίστοιχοι αγώνες και στις πιο μικρές ηλικιακά κατηγορίες.
Μετά το τέλος των αγώνων θα γίνει η απονομή των μεταλλίων για όλες τις ομάδες, ενώ θα δοθούν κύπελλα και στις καλύτερες παίκτριες της κάθε ομάδας.
Η είσοδος στα παιχνίδια είναι ελεύθερη για το κοινό.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ertnews.gr

Latest..

Αποτελέσματα εκλογών και ψήφοι των παρατάξεων στο ΤΕΕ Δωδεκανήσου | Σε Κω και Κάλυμνο 1η η παράταξη του Ι. Γρύλλη στη Ρόδο του Γ. Σάββενα

ΚΩΣ: Ολοκληρώθηκε χθες αργά το βράδυ η διαδικασία καταμέτρησης των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, για την ανάδειξη νέας διοίκησης και … [Read More...]

Δώστε έμφαση στην άνεση!

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Καλά νέα! Ο Υπουργός Μετανάστευσης κ. Καιρίδης δίνει λύση στο θέμα της στέγης του Αναγνωστηρίου Αγιάσου

ΛΕΣΒΟΣ: Μια ευχάριστη είδηση προέκυψε από την τριήμερη επίσκεψη στη Λέσβο του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρη Καιρίδη, για την αποκατάσταση του Αναγνωστηρίου. Σε … [Read More...]