Επίσκεψη του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα στα έργα αγροτικής οδοποιίας στη Δ.Ε. Ευεργέτουλα

ΛΕΣΒΟΣ:

Αυτοψία στα έργα αγροτικής οδοποιίας στην περιοχή του Ευεργέτουλα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο ΔΕ Ευεργέτουλα Αντώνη Δάλα και τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, παρουσία εκπροσώπου του αναδόχου και Προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων της περιοχής.Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης επισκέφτηκε τους αγροτικούς δρόμους Κεραμειών – Ιππείου, Συκούντας – Ιππείου και Λαγκάδας – Πλακούρας στην περιοχή Κάτω Τρίτους – Μυχού, όπου ολοκληρώθηκαν εργασίες τσιμεντόστρωσης στο πλαίσιο έργου συνολικού προϋπολογισμού 470.000 €.
Αξίζει να σημειωθεί, πως η σύμβαση για το συγκεκριμένο έργο υπεγράφη την 1η Φεβρουαρίου 2024 και ολοκληρώθηκε σε διάστημα μικρότερο της συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσής του.
Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το έργο τσιμεντόστρωσης αγροτικών δρόμων στη Δημοτική Ενότητα Ευεργέτουλα, όχι μόνο γιατί αυτό ολοκληρώθηκε συντομότερα απ’ ότι προβλεπόταν στη σχετική σύμβαση, και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον ανάδοχο για αυτό, αλλά πολύ περισσότερο γιατί πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα καλύψει ανάγκες των κατοίκων και των αγροτών της περιοχής για τα επόμενα χρόνια. Με παρεμβάσεις σαν και αυτή, υλοποιούμε το όραμά μας για ζωντανά χωριά στον Δήμο Μυτιλήνης, δημιουργώντας υποδομές που επιτρέπουν στους κατοίκους να εργαστούν, να μείνουν και να δημιουργήσουν τις οικογένειές τους σε αυτά».

Ο κ. Χριστόφας επισκέφτηκε και το σημείο πέριξ του χώρου ταφής μεταναστών και προσφύγων, όπου σήμερα ξεκίνησε η εκτέλεση έργου τσιμεντόστρωσης του αγροτικού δρόμου, που συνδέει τον χώρο με τη δημοτική οδό, που οδηγεί στον οικισμό του Κάτω Τρίτους. Το έργο συμβασιοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και έχει χρόνο υλοποίησης τους 3 μήνες, από την υπογραφή της σύμβασης.   

Latest..

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Ζ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ

ΧΙΟΣ : Ο Σύλλογος Διαβητικών Χίου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, κ. Ζαφείρη Λασκαρίδη και στην οικογένειά του, για την … [Read More...]

Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΗΓΕΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΚ

ΧΙΟΣ : Στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο βουλευτής ΝΔ Χίου, κ. Νότης Μηταράκης. Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν πολιτικά ζητήματα όπως η … [Read More...]