Νίσυρος: Νέα καταγγελία από πατέρα 15χρονου μαθητή, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

ΚΩΣ:

Πατέρας τριών παιδιών μίλησε στην εκπομπή «MAZI στο KosTv» με τον Γιώργο Βενέρη

Νέα καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας .
Πατέρας  15χρονου μαθητή, καταγγέλλει τα όσα έζησε το παιδί του στο μουσείο του νησιού με τον αρχαιοφύλακα,  περιγράφοντας τα γεγονότα  με θυμό και οργή  μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα βιώνει το παιδί του.  Αναφερόμενος στα γεγονότα, σημείωσε πως  το παιδί του – μαζί και με άλλα παιδιά- πήγαν στο μουσείο και στο ξενώνα που διατηρούσε ο αρχαιοφύλακας και τους έδειχνε πορνογραφικό υλικό και διάφορα άλλα αντικείμενα  τα οποία υπήρχαν στο χώρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο  καταγγέλλων  διατηρεί εστιατόριο στη Νίσυρο  και γνώριζε πού καλά τον αρχαιοφύλακα και  αυτή τη στιγμή, είναι σε σοκ , μετά τα όσα συνέβησαν. Ερωτηθείς για  την κατάσταση του παιδιού, ο πατέρας  σημείωσε πως  ο δεκαπεντάχρονος  βρίσκεται  στο σπίτι και δεν έχει βγει γιατί είναι  ταραγμένο και ψυχολογικά σε όχι καλή κατάσταση.
Αναφορικά με τα γεγονότα , ο αρχαιοφύλακας  ήταν  παράγοντας  στην παιδική ομάδα Κ12 στον ΠΟΛΥΒΩΤΗ και είχε δραστηριοποιηθεί και εκεί.
Τέλος αναφέρει ότι αυτό που συνέβη στον γιο του, έγινε φέτος το 2024, ενώ προτίθεται να κινηθεί νομικά μαζί με όλους τους γονείς, που τα παιδιά τους βίωσαν παρόμοιες καταστάσεις , ενώ τόνισε πως οι κάτοικοι στο νησί  λειτουργούν υποστηρικτικά.

Στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv μίλησε η Κική Μακρή Επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Κω

Η Τομεακή Επιτροπή Β. Δωδ/σου του ΚΚΕ καταδικάζει την κράτηση γονιού στο ΑΤ Νισύρου που κατήγγειλε την κακοποίηση του παιδιού του! Χθες 16 Απρίλη ο λαός της Νισύρου έγινε μάρτυρας ακόμη ενός απαράδεκτου περιστατικού που φανερώνει την υποκρισία και την αναλγησία της κυβερνητικής πολιτικής. Πατέρας ανήλικου παιδιού, επιστρέφοντας στη Νίσυρο από την Κω, όπου είχε πάει για να καταγγείλει στις αρχές περιστατικό ασέλγειας εις βάρος του παιδιού του από δημόσιο υπάλληλο, συνελήφθη γιατί δεν είχε τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα! Η κατάφωρη αυτή αδικία ξεσήκωσε την οργή των κατοίκων του νησιού.Σύσσωμοι σωματεία και κάτοικοι έκδοσαν ψήφισμα συγκεντρώνοντας πάνω από 170 υπογραφές και συγκεντρωθήκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα απαιτώντας την απελευθέρωση του. Είναι απαράδεκτο και υποκριτικό από τη μια η κυβέρνηση να διαφημίζει την πολιτική της και να χύνει κροκοδείλια δάκρυα για την προστασία των παιδιών, να εξαγγέλλει δήθεν μέτρα για την καταπολέμηση τέτοιων περιστατικών και την ίδια στιγμή, να συλλαμβάνει όποιον δεν μένει σιωπηλός μπροστά στην κακοποίηση του παιδιού του. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται οτι η πολιτική της είναι εγκληματική! Παράλληλα ορισμένα ερωτηματικά πρέπει να απαντηθούν: 1.Γιατί έπρεπε ο γονιός του ανήλικου, μόνιμος κάτοικος Νισύρου, να πάει στην Κω για την καταγγελία κι όχι στο αρμόδιο τμήμα του νησιού; Γιατί αφού έκανε την καταγγελία στο ΑΤ Κω, στο γυρισμό «θυμήθηκαν» οι αρχές ότι δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα; 3.Πως γίνεται να κινητοποιείται αστυνομική δύναμη για την σύλληψη του καταγγέλλοντος και ο δράστης να φεύγει ανενόχλητος από το νησί ,όπως αναφέρεται στο ψήφισμα των κατοίκων; Η Τ.Ε Β. Δωδ/σου χαιρετίζει κάτοικους και φορείς της Νισύρου που κινητοποιήθηκαν άμεσα,κατήγγειλαν την αδικία και έχτισαν τείχος αλληλεγγύης στον πατέρα και όλη την οικογένεια.

Latest..

ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: Ο ΛΟΓΟΣ

ΧΙΟΣ : Σύμφωνα με ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ, αύριο, Μ. Πεμπτη 2 Μαΐου 2024 από τις 04:00πμ έως τις 05:00πμ θα έχει προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε ολόκληρο τη Περιφερειακή Ενότητα … [Read More...]