Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Πρόσληψη ενός (1) ιατρού Γενικής Ιατρικής για παρεχόμενες υπηρεσίες στο Π.Ι. Ψερίμου και Π.Ι. Βαθέος Καλύμνου.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Αν και προ ημερών είχε εγκριθεί από τη 2η ΥΠΕ η πρόσληψη ενός συγκεκριμένου ιατρού Γενικής Ιατρικής ,από Κάλυμνο για την παροχή υπηρεσιών στα Περιφερειακά Ιατρεία Βαθέος και Ψερίμου κάποιες “περίεργες” φωνές και με πολλά ερωτηματικά παρεμβάσεις, απέτρεψαν την υλοποίηση της σχετικής απόφασης.
Η 2η ΥΠΕ επανήλθε και με νέα απόφαση του Διοικητού Χρήστου Ροϊλού , εκδόθηκε με ημερομηνία 25 Απριλίου 2024: «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Πρόσληψη ενός (1) ιατρού Γενικής Ιατρικής με καθεστώς έκδοσης απόδειξης παροχής υπηρεσιών για παρεχόμενες υπηρεσίες στο Π.Ι. Ψερίμου και Π.Ι. Βαθέος Καλύμνου για χρονικό διάστημα δώδεκα(12)μηνών»
Ευελπιστούμε η νέα πρόσκληση να δώσει πραγματική και ουσιαστική λύση στο πρόβλημα με την επιλογή Ιατρού ικανού να προσφέρει τις Υπηρεσίες του στους κατοίκους των εν λόγω περιοχών και να μην οδηγήσει σε επανάληψη λύσεων του παρελθόντος που “γιατρό άκουγαν και γιατρό δεν είχαν !”
Παραθέτουμε ως έχει τη νέα πρόσκληση:

Latest..

Μήνυμα Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή προς τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Το Σάββατο 1/6 η παρουσίαση του νέου βιβλίου του αρχαιολόγου Μιχάλη Κουτελλά: “Το ιστορικό Ανέγερσης και λειτουργίας του Επαρχιακού Μεγάρου Καλύμνου”-Έπαινοι σε μαθητές που διακρίθηκαν στο”Young Business Talents”

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: <!– Error: wp_booster error:td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not … [Read More...]