Θεατροποιοί Χίου: Παρουσίαση του έργου του Γ. Διαλεγμένου “Μάνα, Μητέρα, Μαμά” (video)

ΧΙΟΣ :

Το θεατρικό έργο του Γιώργου Διαλεγμένου «Μάνα, Μητέρα, Μαμά» σε σκηνοθεσία Σταύρου Σπυράκη, ανεβάζει η ομάδα Θεατροποιοί Χίου, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.
Συγκεκριμένα, θα δοθούν δύο παραστάσεις το Σάββατο και την Κυριακή, 11 και 12 Μαΐου, στις 8.00 μ.μ..
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου οι πρωταγωνιστές της παράστασης και ο σκηνοθέτης Σταύρος Σπυράκης επισήμαναν τη διαχρονικότητα του έργου, που είναι γραμμένο τη δεκαετία του 1970, και πόσο καλά αναδεικνύει το περιβάλλον της ελληνικής οικογένειας. Αφιέρωσαν δε το έργο στις μητέρες όλου του κόσμου, μέσα και από τον βασικό ρόλο της Κυράς Φώτως.
Κρατώντας το θεατρικό κείμενο, επισήμαναν ότι το έργο, λόγω της φρασεολογίας του, είναι κατάλληλο για άνω των 16 ετών και η είσοδος είναι με εθελοντική συνεισφορά.
Να σημειώσουμε, επίσης, ότι το μακιγιάζ των ηθοποιών ανέλαβαν οι μαθητές – μαθήτριες από το Τμήμα αισθητικής και μακιγιάζ του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χίου.
Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν κατά σειρά οι:
Σταύρος Σπυράκη, σκηνοθέτης, υποδύεται τον ΣΩΤΗΡΑΚΗ
Φρίντα Παλαβίδη – ΚΥΡΑ ΦΩΤΩ
Ρένα Φλατσούση – ΒΑΡΒΑΡΑ
Ευαγγελία Μπιλιράκη – ΜΠΕΜΠΑ
Θέμης Κολλιάρος – ΜΕΜΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ertnews.gr

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]