10 προσλήψεις και χωρίς πτυχίο στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου – Αιτήσεις έως 19 Απριλίου

ΛΕΣΒΟΣ:

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, συνολικά 10 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών στη Μυτιλήνη.
Η κάθε σύμβαση εργασίας θα αφορά σε χρονικό διάστημα 4 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.
Οι ειδικότητες
Οι ειδικότητες είναι οι ακόλουθες:

  • ΠΕ Αρχαιολόγων – 2 θέσεις
  • ΔΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (με εμπειρία στην συντήρηση κεραμικών) – 2 θέσεις
  • ΥΕ Εργατών – 6 θέσεις

Υποβολή αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση efales@culture.gr είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου, Σαπφούς 22, Μυτιλήνη, ΤΚ 81131, απευθύνοντάς την υπόψιν κας. Παχού Ευφροσύνης, (τηλ. επικοινωνίας: 22510 22087).

Καταληκτική ημερομηνία
Οι αιτήσεις υποβάλλονται από σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου έως την Παρασκευή19 Απριλίου 2024.
Δείτε όλη ολόκληρη την προκήρυξη στο επισυναπτόμενο αρχείο

Latest..

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια. Καταιγίδες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]