Άγιος Χαράλαμπος στην Πλάκα: η Ταβέρνα που πρέπει να επισκεφθείτε! Έναρξη Παρασκευή 4 Ιουνίου!

ΛΗΜΝΟΣ: Το προσεχές Σαβκο το πρώτο του  Ιουνίου  και τη Δευτέρα εορτή του  Αγίου Πνεύματος, η ταβέρνα στον Άγιο Χαράλαμπο στην Πλάκα της Λήμνου ξεκινά την λειτουργία της για αυτό το καλοκαίρι!
Από Παρασκευή 4 Ιουνίου ΑΝΟΙΧΤΆ!
Στην ταβέρνα στον ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ στην Πλάκα μπορείς να απολαύσεις -εκτός από τη μαγική θέα- μοναδικές γεύσεις που θα δημιουργήσουν το τέλειο σκηνικό για μια  αξέχαστη καλοκαιρινή εξόρμηση!

Τα ψάρια και θαλασσινά έρχονται από το δικό μας καΐκι  το ίδιο πρωί! Τα κηπευτικά από ντόπιους παραγωγούς, κρασιά και Τσίπουρο από τη Λήμνο!
Είναι αρκετά για να σας αποζημιώσουν !
Μεγάλη ποικιλία από ελληνικά φρέσκα ψάρια ημέρας, νόστιμοι ψαρομεζέδες κι εκλεκτά πιάτα με μεγάλες μερίδες αποτελούν μερικές από τις επιλογές της ταβέρνας στον ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ , με έμφαση στην αδιαπραγμάτευτη άριστη ποιότητα των πρώτων υλών.

Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Ανοιχτή επιστολή της Νικητάδαινας (Νίκης) Ρεϊση, υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ” του Γιάννη Γαλουζή.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:      Αγαπητοί μου, φίλες και φίλοι, Η μέρα που ως συνειδητοποιημένοι πολίτες και με τις αρχές  της δημοκρατίας,θα ασκήσουμε το εκλογικό … [Read More...]