Δ.Χασαπλαδάκης: Η κοινωνία της Νισύρου, στέκεται δίπλα στο παιδί και την οικογένεια του καταγγέλλοντα

ΚΩΣ:

Ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός βρίσκονται δίπλα στα παιδιά και στις οικογένειες των Νισυρίων

Στα «κάγκελα» βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Νισύρου, μετά  τις αποκαλύψεις  για τον υπάλληλο του υπουργείου Πολιτισμού-αρχαιοφύλακα- για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 12χρονου παιδιού .
Τα στόματα «άνοιξαν»  στην μικρή κοινωνία της Νισύρου και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ο καταγγελλόμενος αρχαιοφύλακας αφέθηκε ελεύθερος,  βρίσκεται στη Ρόδο, ενώ  ο καταγγέλλων πατέρας που είναι αλλοδαπός  κι έχει λήξει η νόμιμη άδεια παραμονής του, κρατείται  και πλέον κινδυνεύει με απέλαση.
Οι Νισύριοι στέκονται δίπλα στην καταγγέλλοντα πατέρα και στην οικογένεια του, επισημαίνει ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Δημήτρης Χασαπλαδάκης , ο οποίος τονίζει πως στο νησί βρίσκονται ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός από το ΚΕΔΑΣΥ Κω, για να στηρίξουν τα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

Latest..

ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΕΣ ΒΡΟΧΕΣ… Η ΔΕΥΑΝΧ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 300 ΕΥΡΩ

ΧΙΟΣ : Χαμένες φαίνεται ότι πήγαν τόσες βροχές, καθώς από τη μια το φράγμα του Κατράρη έχει διαρροή και από την άλλη το Φράγμα Κόρης Γεφύρι ένα χρόνο μετά τα εγκαίνια του δεν έχει … [Read More...]

Το &.έγκλημα&. του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λέσβο – Τα χρήματα τα μετέφεραν σε άλλες Περιφέρειες – Τι αναφέρει η Νέα Αριστερά

ΛΕΣΒΟΣ: Με την πληρωμή των ενισχύσεων στα Οικολογικά Σχήματα και στις συνδεμένες ενισχύσεις, ολοκληρώθηκε το  έγκλημα του ΥΠΑΑΤ και του ΟΠΕΚΕΠΕ, που είχε ξεκινήσει με τα … [Read More...]