Ρόδος: Αυτός ήταν ο 26χρονος Bρετανός που χτυπήθηκε από κεραυνό στη θάλασσα και πέθανε

ΚΩΣ:

Δεινός αθλητής, που μιλούσε ελληνικά και είχε μεγάλη αγάπη στη Ρόδο, ήταν ο άτυχος 26χρονος βρετανός που χτυπήθηκε από κεραυνό στη θάλασσα και έχασε τη ζωή του
Τραγικό θάνατο βρήκε στο νησί της Ρόδου ο νεαρός τουρίστας, Scott Seddon, ο οποίος χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα που βρισκόταν στη θάλασσα. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Αγίας Αγάθης, στην ανατολική πλευρά του νησιού. Πρόκειται για ένα 26χρονο Βρετανό που βρισκόταν στη Ρόδο για διακοπές.
Ο νεαρός τουρίστας βρίσκονταν μέσα στο νερό την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς και, παρά τις εκκλήσεις των υπόλοιπων λουομένων να βγει έξω, αυτός παρέμενε μέσα στη θάλασσα. Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι, της Δευτέρας 29/5.

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο Scott Seddon ήταν δεινός αθλητής, που μιλούσε ελληνικά και λάτρευε το οικογενειακό εξοχικό σπίτι που είχε στη Ρόδο. Είχε σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και εργαζόταν στο εμπόριο οικοδομών.
ΕΡΤ // Daily Mail
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «Η αδερφή του πέταξε στη Ρόδο χθες το βράδυ για να είναι με την υπόλοιπη οικογένεια. Ο Scott ήταν ένας υπέροχος τύπος και πολύ δημοφιλής. Πέθανε επί τόπου παρά τις προσπάθειες της κοπέλας του, που κατοικεί στη Βραζιλία και των ελληνικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να τον σώσουν».

Ένας άλλος παραθεριστής που βρισκόταν στην παραλία εκείνη την ώρα, ο Βραζιλιάνος Wander Machado, 47 ετών, είπε ότι «κολύμπησε για να τον βγάλει έξω, αλλά μόλις έφτασε τον είδε «μπρούμυτα στην ιστιοσανίδα και το πρόσωπό του είχε γίνει μοβ».
«Αμέσως κατάλαβα ότι κάθε δευτερόλεπτο ήταν κρίσιμο και άρχισα να τον τραβώ στην ακτή», πρόσθεσε.
«Ήταν ακόμη ζωντανός», όταν τον έβγαλαν από το νερό», είπαν αυτόπτες μάρτυρες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Latest..