Γ. Σακελλαρίδης για Νίσυρο: Το μήνυμα της πολιτείας είναι «θα μπλέξετε, μείνετε καλύτερα σιωπηλοί»

ΚΩΣ:

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι κάτοικοι της Νισύρου μετά την καταγγελία μετανάστη πατέρα σε βάρος 50χρονου αρχαιοφύλακα, ο οποίος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του γιου του.
Ο πατέρας όμως, όταν πήγε να καταγγείλει το περιστατικό βρέθηκε με… χειροπέδες στα χέρια ενώ απειλείται με απέλαση.
Στο πλευρό του βρέθηκαν οι κάτοικοι του νησιού μετά από την παρέμβαση των οποίων ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος.
Συγκεκριμένα, ο πατέρας πήγε στην Κω για να καταγγείλει στις Αρχές το περιστατικό ασέλγειας σε βάρος του παιδιού του, από δημόσιο υπάλληλο.
Όμως, επιστρέφοντας στη Νίσυρο συνελήφθη, κάτι που προκάλεσε την οργή των κατοίκων του νησιού.
Σύσσωμοι εκδώσαν ψήφισμα συμπαράστασης συγκεντρώνοντας πάνω από 170 υπογραφές ενώ συγκεντρώθηκαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, απαιτώντας την απελευθέρωσή του.
«Η Νίσυρος είναι ένα υπέροχο νησί, αλλά οι κάτοικοί της είναι ακόμα καλύτεροι»
Για το συμβάν τοποθετήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Νίσυρο.
«Η Νίσυρος είναι ένα υπέροχο νησί, αλλά οι κάτοικοί της είναι ακόμα καλύτεροι» ανέφερε για την στήριξη των πολιτών προς τον πατέρα.
«Μέσα σε λίγες ώρες από την καταγγελία του περιστατικού στις αστυνομικές Αρχές της Κω, ο φερόμενος ως θύτης της σεξουαλικής παρενόχλησης, βρέθηκε ελεύθερος, και την ίδια στιγμή ο καταγγέλλων βρέθηκε στο κρατητήριο της Νισύρου προς απέλαση! Επομένως, το μήνυμα της πολιτείας σε τέτοιες περιπτώσεις είναι “θα μπλέξετε, μείνετε καλύτερα σιωπηλοί”. Ε, οι άνθρωποι της Νισύρου προς τιμήν τους δεν έμειναν.
Όμως, τίποτα από αυτά δεν θα είχε γίνει, αν οι κάτοικοι του νησιού δεν κινητοποιούνταν άμεσα και δεν έδειχναν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον άνθρωπο που βρήκε το θάρρος και κατήγγειλε τη σεξουαλική παρενόχληση του γιου του».

Latest..

Γυμνάσιο Μούδρου: Ευχαριστούμε τον Π.Μπούμπουρα και τον Έπαρχο Α. Κουτσογιάννη για την πρόσθετη χορηγία.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΕΣ ΒΡΟΧΕΣ… Η ΔΕΥΑΝΧ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 300 ΕΥΡΩ

ΧΙΟΣ : Χαμένες φαίνεται ότι πήγαν τόσες βροχές, καθώς από τη μια το φράγμα του Κατράρη έχει διαρροή και από την άλλη το Φράγμα Κόρης Γεφύρι ένα χρόνο μετά τα εγκαίνια του δεν έχει … [Read More...]

Το &.έγκλημα&. του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λέσβο – Τα χρήματα τα μετέφεραν σε άλλες Περιφέρειες – Τι αναφέρει η Νέα Αριστερά

ΛΕΣΒΟΣ: Με την πληρωμή των ενισχύσεων στα Οικολογικά Σχήματα και στις συνδεμένες ενισχύσεις, ολοκληρώθηκε το  έγκλημα του ΥΠΑΑΤ και του ΟΠΕΚΕΠΕ, που είχε ξεκινήσει με τα … [Read More...]