Θεαματική &.κωλοτούμπα&. λόγω &.εσφαλμένης πληροφόρησης&. από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ:

Η ανακοίνωση:
Στις 12-1-2024 δημοσιεύτηκε η υπ’ αρ. ΑΠ 63/12-1-2024 καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λέσβου εις βάρος της Αξιολογήτριας – Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής, στην οποία γίνεται αναφορά σε κατάπτυστη άσκηση πιέσεως και εκφοβισμού νεοδιόριστων νηπιαγωγών, που δεν έχουν προχωρήσει στην αποδοχή της ατομικής αξιολόγησης.
Αναφέρεται επίσης, στην εν λόγω καταγγελία, ότι εν μέσω εορτών Χριστουγέννων, η ως άνω Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής επικοινώνησε με συναδέλφους, αναφέροντας αναλήθειες σχετικά με την έκβαση της αξιολόγησης και της αριθμητικής συμμετοχής των νηπιαγωγών στη  Λέσβο. Επιπροσθέτως, με την ίδια ως άνω καταγγελία, αποδίδεται στη συγκεκριμένη Σύμβουλο, ότι ακολουθεί πιστά τις επιταγές του Υπουργείου Παιδείας και στα σχετικά σεμινάρια προσπαθεί να επηρεάσει τις συναδέλφους, αποκρύπτοντας την ουσία.
Περαιτέρω, καταγγέλθηκε η εν λόγω αξιολογήτρια και ζητήθηκε από τη Δ.Ο.Ε. να την καλέσει να μαζευτεί και να σταματήσει τα ψέματα και τους εκφοβισμούς.
Η εν λόγω καταγγελία, ωστόσο, ήταν αποτέλεσμα εσφαλμένης πληροφόρησης, που παρασχέθηκε στον Σύλλογό μας και δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, αφού η εν λόγω Σύμβουλος συνεπής στα καθήκοντά της, ουδέποτε έχει εκφοβίσει ή εκβιάσει τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στην αξιολόγηση. Ουδέποτε δε χρησιμοποίησε ψέματα ή άλλους τρόπους μη συνάδοντες προς το έργο του Συμβούλου εις βάρος συναδέλφων.
Την εν λόγω Σύμβουλο ουδέποτε ήταν στην πρόθεσή μας να θίξουμε την τιμή και την υπόληψή της είτε ως άνθρωπο είτε ως επαγγελματία»

Latest..

Προβολή της Λέσβο για… master !

ΛΕΣΒΟΣ: Ένας από τους βασικούς στόχους του Συλλόγου Εστίασης ΑΣΠΙΔΑ είναι η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας, των προϊόντων και της φιλοξενίας μας. Μετά από προσπάθειες ενός … [Read More...]