Μην κάνετε όνειρα εδώ, ψάξτε αλλού για νίκες! Στου Ήφαιστου το νησί δεν ξέρουμε τις ήττες!!!

ΛΗΜΝΟΣ:

Σε αγώνα θρίλερ για γερά νεύρα, εξελίχθηκε η σημερινή αναμέτρηση μπάσκετ Α1 ανδρών του Ήφαιστου Λήμνου απέναντι από έναν άξιο αντίπαλο όπως αποδείχθηκε την ομάδα του Λαυρίου που έληξε 80-76
Με την έναρξη του παιχνιδιού κατάφερε να κεραυνοβολήσει στην κυριολεξία από τα 6.75 τον αήττητο φέτος στην έδρα του, Ήφαιστου Λήμνου!
Η ομάδα της Λήμνου όμως αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Η συνέχεια θύμιζε ταινία θρίλερ βγαλμένη από το Hollywood με τις δύο ομάδες να απέχουν μια ανάσα μέχρι την λήξη του αγώνα!
Στα τελευταία λεπτά δυο τάπες του Γκoτσερ σαν σφυριές του Θεού Ήφαιστου έκαναν το γήπεδο στην κυριολεξία να σείεται από ενθουσιασμό!

Να σημειωθεί ότι σήμερα οι φίλαθλοι της Λήμνου ήθελαν αυτή την νίκη όσο καμία άλλη και στην κυριολεξία δημιούργησαν μια καυτή ατμόσφαιρα όπως σε καμία άλλη αναμέτρηση μέχρι σήμερα, αλλά μέσα στα υγιή πλαίσια του φιλαθλητισμού!

Οι δύο επόμενες αναμετρήσεις της ομάδας στο σπίτι της, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βαθμό δυσκολίας μιας και ο Ήφαιστος θα αναμετρηθεί με τα δύο «θηρία» του Ελληνικού μπάσκετ τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όπου τουλάχιστον η ατμόσφαιρα πρέπει να θυμίζει το αρχαίο καμίνι του θεού στην Ηφαίστεια.

Σύνταξη-φωτο Νατάσα Ταραράκη
Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..