Αναπτυξιακή Λήμνου ΑΑΕ ΟΤΑ: Δευτέρα 03 Απριλίου , 18:00 στην αίθουσα Γκαλιούρη, “διαβούλευση…ευκαιρίες ανάπτυξης & επενδυτικό ενδιαφέρον”

ΛΗΜΝΟΣ: Η Αναπτυξιακή Λήμνου ΑΑΕ ΟΤΑ η οποία διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην υλοποίηση τοπικών στρατηγικών LEADER, θα υποβάλει προτάσεις διεκδικώντας τη χρηματοδότηση τοπικών προγραμμάτων στο πλαίσιο της περιόδου 2023-2027.  
Για τον σχεδιασμό της πρότασης για την Επιλογή Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων στο πλαίσιο της Παρέμβασης Π3-77-4.1 «Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη μέσω του LEADER» καθώς και του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο» της Περιόδου 2021-2027, εφαρμόζεται η μέθοδος σχεδιασμού και υλοποίησης αναπτυξιακών στρατηγικών, βασισμένη στον σχεδιασμό από τους τοπικούς φορείς και τον τοπικό πληθυσμό (σχεδιασμός «από κάτω προς τα πάνω»). 
Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, προσκαλούμε τον τοπικό πληθυσμό της περιοχής, την Δευτέρα 03 Απριλίου 2023 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Γκαλιούρη στην Μύρινα Λήμνου (Κινηματοθέατρο Μαρούλα), προκειμένου να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με την υποβολή της νέας στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων. 
Στόχος της συνάντησης / διαβούλευσης είναι η ανάλυση της περιοχής παρέμβασης, οι ευκαιρίες ανάπτυξης, η καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος, η διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασιών και δικτυώσεων.

Συμμετέχω ενεργά στο σχεδιασμό της ανάπτυξης της Λήμνου 
& του Αγίου Ευστρατίου!!!
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Θάνατος Αστυνομικού στη Λέσβο

ΛΕΣΒΟΣ: Διαβάστε την ανακοίνωσηΣτο πένθος βυθίστηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου, θρηνώντας τον άδικο και απρόσμενο χαμό του αγαπητού συναδέλφου μας, Αρχιφύλακα ΣΠΑΝΟΥ … [Read More...]

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ (ΦΩΤΟ)

ΧΙΟΣ : Ένα ΙΧ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και έπεσε στον γκρεμό στον παραθαλάσσιο δρόμο της Αγ. Ερμιόνης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι επιβαίνοντας … [Read More...]