ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ: ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

ΧΙΟΣ :
Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα Ανδρών της ΤΕ Χίου, χωρίς να παρατηρηθούν εκπλήξεις στους αγώνες της Τετάρτης. Στον αγώνα Έφηβος – ΝΟΘ. Ο ΝΟΘ κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και να τον κερδίσει με άνεση με σκορ 89-49. Ο ΝΟΘ παρουσίασε μια εξαιρετική απόδοση σε όλους τους τομείς του αγώνα, ενώ οι παίκτες του Έφηβου προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Στον επόμενο αγώνα, ΒΑΟΛ – Λιθί, οι οπαδοί του ΒΑΟΛ είχαν πολλούς λόγους για να χαίρονται. Η ομάδα τους κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με σκορ 105-54, παρουσιάζοντας μια εξαιρετική απόδοση σε όλους τους τομείς του αγώνα με αθλητές των τμημάτων υποδομής της ομάδας. Το Λιθί προσπάθησε αλλά ο ΒΑΟΛ κατάφερε να αντιμετωπίσει την αντίπαλη ομάδα και να πάρει έναν εύκολο αγώνα.

Στον αγώνα Όμηρος – Πυρσός, η αντίσταση του Ομήρου ήταν πολύ μεγάλη και ο Πυρσός κατάφερε να κερδίσει με σκορ 67-60. Ο Πυρσός έδειξε μια εξαιρετική συνεργασία και αντοχή στην πίεση του Ομήρου, ενώ ο Όμηρος προσπάθησε να επιστρέψει στον αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση.

Ο Αιγέας κατάφερε να κερδίσει με σκορ 68-52 την Ακαδημία, δείχνοντας ότι είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλά στοιχεία. Η Ακαδημία προσπάθησε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα σε κανένα σημείο.

Η Μικρασιατική κατάφερε να κερδίσει με σκορ 59-42 τον Νηρέα. Η Μικρασιατική παρουσίασε μια εξαιρετική απόδοση και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να φτάσει σε μια εύκολη νίκη.

Latest..

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ “ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ” ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΧΙΟΣ : Αναφορά προς την Υπουργό Εσωτερικών κατέθεσε ο Βουλευτής Χίου, κ. Ν. Μηταράκη σχετικά με την αναγνώριση της «προϋπηρεσίας εκτός δημοσίου» σε υπαλλήλους που έχουν μεταταγεί … [Read More...]