Ανακοίνωση Συλλόγου Ικαριωτών Περάματος για το 20ο Πανηγύρι

ΙΚΑΡΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες συμπατριώτες και φίλους του Συλλόγου που ήρθαν στο πανηγύρι μας από όλη την Αττική αλλά και από το νησί και υποστήριξαν την εκδήλωσή μας. Ακόμη θερμά ευχαριστώ απευθύνουμε σε όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου, όπου με την εθελοντική τους εργασία καταφέραμε για 20η φορά να φέρουμε εις πέρας αυτήν την όμορφη εκδήλωση. 
Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην αναφερθούμε και σε κάποια κακώς κείμενα, όπως δημοσιεύματα που είτε σκόπιμα είτε άσκοπα παρουσίασαν μεμονωμένες φωνές οι οποίες ‘αντέδρασαν’ στην ομιλία που εκφώνησε ο Πρόεδρος, ως δημόσια αποδοκιμασία. Θεωρούμε ότι 5-10 άτομα στα 5.000 δεν μπορεί να χαρακτηρίζονται ως γενική αντίδραση. Τέλος όσα ακούστηκαν στην ομιλία του Προέδρου, η οποία αντιπροσωπεύει το ΔΣ του Συλλόγου, πιστεύουμε ότι ακουμπάνε στην καθημερινότητα όλων μας.  
Με εκτίμηση
Το ΔΣ
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
    ΙΚΑΡΙΩΤΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
&  ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ
     « Ο  ΙΚΑΡΟΣ »
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 46 – 18863 ΠΕΡΑΜΑ

Σχετικά Άρθρα

Latest..

Μέλια : Φαιδρά και παράδοξα……

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]